Thuis

Shenzhen PAC Technology Co., Ltd.

China Shenzhen PAC Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen PAC Technology Co., Ltd. certificaten
Ongeveer Powerwall-batterij: Ik heb de batterijen en de omschakelaars ontvangen. Zij zijn gemakkelijk aan geïnstalleerd en goed werkend. Dank voor het krijgen van ons embleem op de batterijen, kijken zij sexy.

—— Conor L.

Ongeveer draagbare krachtcentrale: Ging kamperend met dit briljante stuk van Uitrusting, hield Engle draaiend al weekend… fantastische eenheid. .well done!!!!!

—— Huw T.

Ik werd gegeven vroege toegang tot 300 en ik moet zeggen ik met zijn mogelijkheden zeer geïmponeerd ben. Ik heb het gebruikt om mijn koelkast in werking te stellen en ook mijn de batterijpakken van machtshulpmiddelen te laden. T500 is een ernstig goed beetje van uitrustingstoestel. Het stelde mijn koelkast niet einde voor een geheel weekend in werking terwijl wordt bijgevuld door mijn betrouwbare zonnedeken van 280watt itech.

—— Rob H.

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen PAC Technology Co., Ltd.

1 2 3
Shenzhen PAC Technology Co., Ltd. Shenzhen PAC Technology Co., Ltd. Shenzhen PAC Technology Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : PAC
Aantal werknemers : 1200~1350
Jaarlijkse omzet : 27,000,000-30,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 60% - 70%

PAC-de BATTERIJ is een geavanceerd technische fabriek zich specialiseert in de ontwikkeling, de vervaardiging en de marketing van de batterijen van het Lithiumpolymeer, Cilindrische Li-Ionenbatterijen en LiFePO4-batterijen. De fabriek was opstelling in 2007, en stelt 1350 personeelsleden door 50.000 vierkante meters om faciliteit tewerk te vervaardigen. Onze productiecapaciteit is 1,500Kpcs/month voor Batterijpakken, 700Kpcs/month voor laders en 300Kpcs/month voor BMS/PCBA.

 

Door meer dan 1000 verschillende grootte en capaciteiten de batterijen van het lithiumpolymeer, Li-Ionenbatterijen, de batterijen van het lithiumfosfaat (LiFePO4-batterijen) en batterijen aan te bieden Ni-MH, PAC-de BATTERIJ de voorrechten heeft voor internationale klanten in de brede toepassing van de Hoge Modelvliegtuigen van het lossingstarief RC, Elektrische voertuigen, Elektrische rv-caravan, mariene, elektrische motorfiets, elektrische golfkar, elektrisch karretje, elektrische vorkheftruck, UPS, Telecommunicatie, zonne-energieopslag, zonnestraatlantaarn, zonne LEIDENE lamp, seinhuisje, Windenergie, elektrisch gedreven hulpmiddelen, LEIDEN verlichtings, medische, vloergaszuiveraar, industriële, en commerciële gebruik te dienen.

 

PAC-BATTERIJvoordelen:

  • Het hoogst geautomatiseerde materiaal is in het lood in China.
  • De hoogst betrouwbare veiligheid, gaat IEC61960, IEC62133-test en met het CITIZENS BANDcertificaat over.
  • De lage lokale actiebatterij, het lastenbehoud bereikte 92% na 1 jaar, 80% na 3 jaar en 75% na 6 jaar.
  • De werkende temperatuurwaaier is van graad -40 + 75 graad, in slechte voorwaarde kan worden in werking gesteld.
  • Hoge Capaciteitsbatterij lossing bereikte 30C.
  • De energiedichtheid van 32650 LiFePO4-batterij (hoge veiligheid) overschrijdt 170wh/kg, wordt de voltooide klap 200wh/kg van de technieksteekproef nu geverifieerd het bereikte massaproduktieprocédé, 3C-last en lossing 3000 keer.
  • De energiedichtheid van 18650 cilinder-vormige batterij bereikte 240wh/kg, 1C-bereikte cyclus 1500 keer, -20℃ 1C discharge≥70%; 2C charge≥85%, 3C discharge≥95%, hebben wij met succes de technieksteekproef met energiedichtheid van 300wh/kg gelanceerd.

 

Overeenkomstig de strategie die om eersteklas lithiumbatterij met redelijke kosten te produceren, op de collectieve opdracht van het verstrekken van schone, met hoge capaciteit, geschikte en veilige machtsoplossingen baseren, PAC-introduceert de BATTERIJ binnenlandse en buitenlandse gevorderde faciliteiten en R&D-team met vele jarenervaring in lithium ionenbatterij.

Contactgegevens
Shenzhen PAC Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Catherine Ding

Tel.: 0086 13691848768

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)